magic-flowers-logo

Pravilnik nagradnog natječaja

[BUKET ZA NAJBOLJU MAMU]

Članak 1. – Tvrtka i sjedište priređivača

Priređivač nagradnog natječaja je Magic Flowers j.d.o.o., OIB: 05259920360, Voćinska ulica 38, Zagreb.

Članak 2. – Naziv nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja.

Naziv nagradnog natječaja je “ [BUKET ZA NAJBOLJU MAMU]“.

Nagradni natječaj održat će se od 29.04.2022. do 06.05.2022. na području grada Zagreba u Republici Hrvatskoj, na Facebook stranici Magic Flowers @magicflowerszg i Instagram stranici Magic Flowers magic_flowers_hr.

Članak 3. – Svrha nagradnog natječaja.

Svrha nagradnog natječaja je jačanje povezanosti s korisnicima i promidžba brenda Magic Flowers.

Članak 4. – Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je odgovor na postavljen nagradni zadatak upisati u komentar ispod objave, najkasnije do 06.05.2022. u 12:00 sati. Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju od 29.04. do 06.05. 2022. u 12:00 sati automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi jedan (1) odgovor. Priređivač zadržava pravo da sam odredi tko će dobiti nagradu. Također, nakon objave pobjednika potrebno je od istog da ostavi osnovne osobne podatke: ime i prezime te adresu za dostavu buketu i tekst posvete u inboxu odnosno putem poruke na Facebook stranici Magic Flowers @magicflowerszg ili putem poruke u inboxu Instagram računa Magic Flowers – magic_flowers_hr.

U nagradnom natječaju iz članka 2. Nemaju pravo sudelovati djelatnici Magic Flowersa i povezanih društava te članova njihove uže obitelji. Svaki sudionik može sudjelovati s jednom prijavom u nagradnom natječaju odnosno jednim odgovorom u komentar ispod objave s nagradnim pitanjem. Unosi koji su nekompletni ili na bilo koji način neadekvatni neće ući u bazu za odabir dobitnika. Lažne osobe i profili sudionika u nagradnom natječaju ne smiju sudjelovati te će ih organizator isključiti.

Članak 5. – Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira.

Odabir dobitnika nagrade objavit će se 06.05.2022. u sjedištu Magic Flowers j.d.o.o. u Zagrebu. Odabir će nadzirati komisija od 2 člana. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. ovih pravila.

Članak 6. – Objava rezultata nagradnog natječaja.

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na Facebook stranici Magic Flowers i Instagram stranici magic_flowers_hr 06.05.2022.

Članak 7. – Način i rok preuzimanja nagrada.

Dobitniku će nagrada biti dostavljena na željenu adresu putem dostavne službe Magic Flowers, na Majčin dan 08.05.2022. u željeno vrijeme koje dobitnik zatraži (između 10 i 17 sati) na području grada Zagreba.

Članak 8. – Način upoznavanja sudionika s pravilima nagradnog natječaja

Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 29.04.2022. na Facebook stranici Magic Flowers i Instagram stranici magic_flowers_hr

Članak 9. – Rješavanje spora

U slučaju spora između priređivača i sudionika nagradnog natječaja “Buket za najbolju mamu“ nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 10. – Pravila nagradnog natječaja

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja.

Članak 11. – Mogućnost prekida nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile.

Članak 12. – Nagradni fond

Nagradni fond uključuje: 1 x Buket cvjećarnice Magic Flowers

Članak 13. Zaštita osobnih podataka pobjednika

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionik je suglasan da priređivač prikuplja, obrađuje i objavljuje njegove osobne podatke te se njima koristi u marketinške i promocijske svrhe vezano uz ovu nagradnu igru i u svrhu kontaktiranja dobitnika radi dogovora oko dolaska po nagradu.

Svi osobni podaci koji se prikupljaju u vezi ovog nagradnog natječaja, priređivač čuva sve do isteka roka za podnošenje eventualnih tužbi povodom održavanja ovog nagradnog natječaja, odnosno tri mjeseca.

Sudionik ima pravo tražiti ispravak podataka, brisanje podataka, pravo na prigovor, pravo na obustavu obrade podataka. Sudionik je slobodan u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka i prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja u nagradnom natječaju. Priređivač je obvezan osigurati brisanje prijavljenih osobnih podataka dobivenih od strane sudionika u slučaju da sudionik traži obustavu obrade podataka.

Zagreb, 29.04.2022. g.

Magic Flowers j.d.o.o.

Voćinska ulica 38, Zagreb

*Magic Flowers j.d.o.o. poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim za dostavu nagrade. Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime.

** Tvrtka Meta Inc. ni na koji način ne sponzorira, potiče ili upravlja, niti je na ikoji način povezana s natječajem koji priređuje Magic Flowers j.d.o.o.

Poštovani, nažalost zbog tehničkih problema nismo u mogućnosti zaprimati narudžbe .
Hvala na razumijevanju. Magic Flowers

Poštovani kupci,
danas 23.10.2023.ne radi web shop.
Hvala na razumijevanju!
Vaš Magic Flowers tim 🙂