magic-flowers-logo

Dostava i povrat robe

Dostava cvijeća je svaki dan od 8-23sati .
Narudžbe naručene radnim danom do 13 sati biti će dostavljene isti dan.
Nedjeljom se narudžbe primaju do 10 sati za isti dan.

Dostava za Zagreb je besplatna, a za okolicu (Zaprešić, Samobor, Veliku Goricu) je 50 Kn.
Izračun dostave će biti automatski izračunat upisom poštanskog broja. U slučaju da Vam sustav javi da nema načina dostave za Vašu adresu tada nažalost ne dostavljamo na željenu adresu.

Dostavu u 00:00 (ponoć) naplaćujemo 100 Kn.

U slučaju izvanrednih okolnosti koji  nas (prodavatelja) sprječavaju da kupcu dostavi proizvod   u gore navedenom vremenu, kupac će o tome biti pravovremeno obaviješten koristeći podatke koje je kupac naveo u registracijskom obrascu.

Izračun dostave biti će automatski izračunat upisom poštanskog broja. U slučaju da sustav javi kupcu da nema načina dostave za njegovu adresu tada prodavatelj ne dostavlja robu na željenu adresu.

Ako se greškom u sustavu ispiše cijena dostave koja nije prema uvjetima korištenja istu ćemo ispraviti i obavijestiti kupca za točnu cijenu koja je prema uvjetima korištenja.

Kupci koji robu plaćaju preko internet bankarstva ili putem opće uplatnice(virmanom) moraju imati na umu da isporuka njihove robe tek ide od trena kad uplata bude vidljiva na našem računu.


Potvrdu o uplati možete poslati na:

Kupac ima pravo na povrat robe u slučaju kada je roba oštećena ili neispravna, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta robe.

Prodavatelj će odobriti povrat robe kupcu nakon reklamacije putem:

Reklamacije

Reklamacije će se uvažiti u slučaju da Magic Flowers nije ispoštovao bilo koji ugovoreni dio u narudžbi, ukoliko je isporučen pogrešan cvijetni aranžman ili je isporuka izvršena pogrešnoj osobi ili na pogrešnu adresu.
Magic Flowers se obavezuje da eventualne navedene propuste ispravi u najkraćem mogućem vremenu.

Ukoliko ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi riješili problem na obostrano zadovoljstvo. U slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu na odnose potrošača i trgovca primjenjuju se odredbe Zakona o obveznim odnosima o odgovornosti za materijalne nedostatke stvari.
Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača, internet trgovina Magic Flowers vam omogućuje da svoje prigovore vezane uz internet kupovinu podnesete u pisanom obliku putem eletronske pošte na adresu: info@magic-flowers.hr

Poštovani, nažalost zbog tehničkih problema nismo u mogućnosti zaprimati narudžbe .
Hvala na razumijevanju. Magic Flowers

Poštovani kupci,
danas 23.10.2023.ne radi web shop.
Hvala na razumijevanju!
Vaš Magic Flowers tim 🙂